Workshops

Wilt u zelf eens aan de slag met penseel en verf? Dat kan in Atelier Marie-José!
Plezier hebben in het schilderen staat voorop. Schilder-ervaring is niet noodzakelijk: je hoeft tenslotte geen Rembrandt te zijn om je eigen meesterwerk te creëren.

Er zijn kinderpartijtjes mogelijk en workshops voor jong en oud.
Naast schilderen kunt u ook gutsen, handletteren, stempelen, een Art Journal maken of aan de slag met zentangle of gelliplate.

Heeft u interesse? Informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden!

Workshops voor volwassenen

Lijkt het u leuk om een middag te schilderen met uw dochter? Zentangle uit te proberen tijdens een gezellige zussendag? Of met een vriendengroep kaarten te maken met handletteren en stempels?
Dat kan allemaal bij Atelier Marie-José!

De workshop kan geheel aangepast worden aan uw wensen en budget.

Naast de workshops op afspraak worden er ook creatieve workshops georganiseerd waarvoor u zich individueel in kunt schrijven. Wie graag persoonlijk op de hoogte gehouden wil worden van de kunstactiviteiten kan dit aangeven via mariejose.kleibrink@gmail.com.

Locatie
KunstLab de Tamboerijn
Conradpark 18
2441 AG  Nieuwveen

Kosten
Vanaf € 30,- per persoon
Inclusief koffie, thee en materialen

Aanmelden
mariejose.kleibrink@gmail.com

Workshops voor kinderen

In samenwerking met jeugdorganisatie de Bende organiseert Atelier Marie-José creatieve activiteiten voor grote en kleine kunstenaars vanaf 4 jaar.

Eén keer per maand is er een inloopatelier in het KunstLab. Tijdens het inloopatelier worden er verschillende creatieve activiteiten aangeboden. Daarnaast zijn er workshops en kinderfeestjes mogelijk. Wie graag persoonlijk op de hoogte gehouden wil worden van de kunstactiviteiten kan dit aangeven via mariejose.kleibrink@gmail.com.

Locatie
KunstLab
Conradpark 18
2441 AG  Nieuwveen

Kosten
Vanaf € 15,00 per kind
Inclusief limonade en materialen

Aanmelden
mariejose.kleibrink@gmail.com