Workshops

Wilt u zelf eens aan de slag met penseel en verf? Dat kan in Atelier Marie-José!
Plezier hebben in het schilderen staat voorop. Schilder-ervaring is niet noodzakelijk: je hoeft tenslotte geen Rembrandt te zijn om je eigen meesterwerk te creëren.

Er zijn kinderfeestjes mogelijk en workshops voor jong en oud.
Naast schilderen kunt u ook gutsen, handletteren, stansen, stempelen, een Art Journal maken of aan de slag met zentangle of gelliplate.

Heeft u interesse? Informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden!

Workshops voor volwassenen

Lijkt het u leuk om een schilderworkshop te doen met een vriendengroep? Gelliplate uit te proberen tijdens een gezellige familiedag? Of een creatief teamuitje te organiseren? Dat kan allemaal bij Atelier Marie-José!

De workshop kan geheel aangepast worden aan uw wensen.

Naast de workshops op aanvraag worden er in het KunstLab ook creatieve workshops georganiseerd waarvoor u zich individueel in kunt schrijven. Wie graag persoonlijk op de hoogte gehouden wil worden van de kunstactiviteiten kan dit aangeven via kunstlab@de-bende.nl.

Locatie
KunstLab
Conradpark 18
2441 AG  Nieuwveen

Kosten workshop op aanvraag
€ 200,- voor minimaal 5 personen
Extra deelnemer(s): € 35,00 per persoon
Inclusief koffie, thee en materialen

Aanmelden
mariejose.kleibrink@gmail.com

Workshops voor kinderen

In samenwerking met jeugdorganisatie de Bende organiseert Atelier Marie-José creatieve activiteiten voor grote en kleine kunstenaars vanaf 4 jaar.

Eén keer per maand is er een inloopatelier in het KunstLab. Tijdens het inloopatelier worden er verschillende creatieve activiteiten aangeboden. Daarnaast zijn er workshops en kinderfeestjes mogelijk. Wie graag persoonlijk op de hoogte gehouden wil worden van de kunstactiviteiten kan dit aangeven via kunstlab@de-bende.nl.

Locatie
KunstLab
Conradpark 18
2441 AG  Nieuwveen

Kosten
Vanaf € 15,00 per kind
Inclusief limonade en materialen

Aanmelden
kunstlab@de-bende.nl